CÀSTINGS EN BILLY ELLIOT

Busquem NENS amb edats compreses entre els 8 i els 13 anys, amb formació en ballet clàssic, que desitgin convertir-se en artistes professionals i protagonitzar BILLY ELLIOT El Musical.

En col·laboració amb les millors escoles, la productora de BILLY ELLIOT El Musical, SOM Produce, becarà als seleccionats per a formar-se en les disciplines de ballet clàssic, claqué, dansa acrobàtica, interpretació i cant, de la mà dels millors mestres.

Una vegada enviat el formulari ens posarem en contacte amb tu quan vagi a realitzar-se la següent ronda d’audicions.

Descarrega’t el document d’Autorització que hauràs de portar imprès i completat el dia del càsting:

Tens dues maneres d’inscriure’t a les audicions:

1. Descarrega’t el formulari i envia’ns-el: buscandoabilly@billyelliot.es

2. Emplena el següent formulari:

  • DADES ASPIRANT

  • Perfil

  • FORMACIÓ ARTÍSTICA

  • FORMACIÓ EN DANSA

  • FORMACIÓ EN ALTRES DISCIPLINES

  • EXPERIÈNCIA ARTÍSTICA

  • DADES DEL PARE / MARE O TUTOR LEGAL

BUSCANT A BILLY

BILLY ELLIOT és un dels musicals més difícils de ser posats en escena, perquè els seus principals protagonistes són nens. Nens amb un grau de talent i qualitats personals i artístiques extraordinaris. Amb edats compreses entre els 9 i els 13 anys, en ple procés de creixement i enfrontats als canvis que acompanyen a la metamorfosi adolescent.

Si per a dur a terme la pel·lícula va ser necessari comptar amb tres meravellosos actors que van representar els papers de Billy, Michael i Debbie, la posada en escena teatral exigeix un mínim de tres nens per a cadascun d’aquests papers.

Billy ha de ser un gran ballarí, i no solament de clàssic. Michael ha de ser molt bo ballant tap. Els nois han de tenir veu blanca i els tres, incloent-hi a Debbie, han de cantar molt bé.

Per a atendre semblants exigències i el nivell de qualitat requerit, SOM Produce assumeix la tasca de convocar, seleccionar i becar la formació dels nois i noies que, reunint les condicions artístiques i personals necessàries – juntament amb els seus pares i tutors – pensin que representar aquests personatges en Billy Elliot els farà més feliços.

El desafiament per a trobar i contribuir al desenvolupament de nens i nenes per als papers protagonistes no resta importància a la resta de l’elenc creatiu i tècnic, responsables de la gran posada en escena necessària per a mostrar en tota la seva grandesa el conflicte social i familiar que constitueixen la trama de l’obra, en la qual floreix la delicada història de superació que eleva a Billy Elliot als altars del teatre musical de tots els temps.